top of page

My Items

Omerta, kirjanpitäjä

Nautin jatkuvasta oppimisesta ja uusista haasteista. Hymyn tuo huulille erityisesti se, kun tilit täsmäävät täydellisesti.

Pro-sentissa minut otettiin lämpimästi vastaan heti alusta alkaen. Tämä työpaikka tarjoaa päivittäin mahdollisuuksia kasvaa ja oppia. Arvostan tässä työyhteisössä erityisesti luottamusta ja sitä, että tulemme kaikki niin hyvin juttuun. Pro-Sentissa olemme kuin pieni perhe!

Vapaa-aikani kulutan kuntosalilla hikoillen ja ulkoillen lapseni kanssa. Nämä toimivat hyvin vastapainona työlle!

Start Now

Kaisla, kirjanpitäjä

Työssäni parasta ovat asiakkaat ja heidän kanssaan käydyt keskustelut. Yli 25 vuoden pienyrittäjäkokemuksella ymmärrän asiakkaitamme syvällisesti ja toimin mielelläni vertaistukena muille yrittäjille.

Pro-sentissa on hienoa joustavuus, joka mahdollistaa työn ja henkilökohtaisen elämän tasapainon. Järjestely tukee jaksamista vaativassa asiantuntijatyössä, mikä hyödyttää sekä työntekijää että asiakkaita. Eli kaikki voittavat!

Vapaa-ajallani soitan bassoa ja laulan muutamassa eri bändissä. Kotona päiviäni piristävät kahdeksan marsuani. Nautin myös matkustelusta, ja usein laukustani löytyy myös läppäri, jotta työt sujuvat paikasta riippumatta.

Start Now
bottom of page