top of page
_edited.jpg

Meistä

Tarinamme

Tilitoimisto Pro-sentti Oy on perustettu lokakuussa 2016. Teemme pääasiassa osakeyhtiöiden ja elinkeinonharjoittajien kirjanpidot, palkanlaskennat, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Kauttamme löytyvät myös tilintarkastuspalvelut.

Pro-Sentin tavoite ei ole liikevaihdon kasvattaminen, vaan pitkäaikaiset asiakassuhteet ja asiakkaiden laadukas ja henkilökohtainen palvelu.

Mirka Vavuli, TJ

"Hei! Olen Mirka Vavuli, Tilitoimisto Pro-sentin perustaja. Olen nopeatempoinen, positiivinen ja rutiineja rakastava ihminen. 

 

"Mirka hurahti listojen tekemiseen jo vaahtosammuttimen kokoisena. Hänen mukaansa listojen tekeminen on tyypillinen kirjanpitäjien harrastus. "Lapsena tein listoja esimerkiksi siitä, mitä viikonloppuna oli tarkoitus katsoa telkkarista. Ja jos lähden matkalle, minulla on aina lista siitä, mitä pitää ottaa mukaan. Työssäkin seuraan paljon listoja, että kaikki tulee tehtyä."

 

Taloushallintokärpänen puri Mirkaa vuonna 1996 kauppaoppilaitoksen silloisella merkonomilinjalla. Kirjanpito oli Mirkasta paras kaikista aihe-alueista, joita hän opiskeli. Mirka työskenteli pitkään kaupallisella alalla, lähinnä vaatekaupoissa ja kahviloissa. Hän sukelsi jo silloin yritysten taloushallinnon maailmaan, muttei kuitenkaan niin suuressa määrin kuin olisi halunnut. "Toteutin lopulta pitkään kyteneen haaveeni ja täydensin tutkintoani taloushallinnon erikoisammattitutkinnolla. Nyt olen työskennellyt kirjanpitäjänä 12 vuotta."

 

"On tärkeää kouluttautua koko ajan lisää. Täytyy olla nykyaikaiset työvälineet ja ajantasainen tieto asioista. Vain kouluttautumalla meiltä tulee priimaa."

Haave omasta yrityksestä vahvistui kirjanpidon työn lomassa ikään kuin vahingossa. Mirkaa jännitti, mutta hän uskoi itseensä.​ "Olen aina ollut todella työorientoitunut ihminen. Tiesin, että jos tilitoimistoni ei lähde rullaamaan, saan aina muita töitä. Se ajatus kantoi."

Kaikki sujui kuitenkin todella hyvin. Meni neljä viikkoa, eikä Mirka tehnyt Pro-sentin ohella enää muita töitä. "Koen olevani etuoikeutettu, kun saan tehdä työtä, jota rakastan! Minulla on huipputiimi, joten ei tunnu, että teen tätä yksin vaan me teemme yhdessä. En vaihtaisi tätä mihinkään!", Mirka hymyilee.

Parasta kirjanpidossa on hänen mielestään se, kun saa iloita asiakkaan kanssa tämän onnistumisista. Mirka kuvailee, että kirjanpidossa on myös ihanaa, kun tilit menevät nätisti pääkirjassa.​" Tämän tunteen voi ymmärtää vain toinen kirjanpitäjä", Mirka nauraa.​

 

Mirka näkee Pro-sentin kymmenen vuoden kuluttua 3-5 työntekijän tilitoimistona. Pro-sentti on edelleen vakaa ja hyvämaineinen tilitoimisto, jossa asiakkaita kuunnellaan. "Toivon, että saisin tulevaisuudessa työn puolesta pikkuisen enemmän vapautta, jotta voisin jakaa enemmän aikaa perheelleni, labradorinnoutajalleni Sirille ja salilla treenaamiseen sekä tehdä osittain töitä palmun alta."

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Pinterest

Kaisla, kirjanpitäjä

Työssäni parasta ovat asiakkaat ja heidän kanssaan käydyt keskustelut. Yli 25 vuoden pienyrittäjäkokemuksella ymmärrän asiakkaitamme syvällisesti ja toimin mielelläni vertaistukena muille yrittäjille.
 
Pro-sentissa on hienoa joustavuus, joka mahdollistaa työn ja henkilökohtaisen elämän tasapainon. Järjestely tukee jaksamista vaativassa asiantuntijatyössä, mikä hyödyttää sekä työntekijää että asiakkaita. Eli kaikki voittavat!
 
Vapaa-ajallani soitan bassoa ja laulan muutamassa eri bändissä. Kotona päiviäni piristävät kahdeksan marsuani. Nautin myös matkustelusta, ja usein laukustani löytyy myös läppäri, jotta työt sujuvat paikasta riippumatta.

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Pinterest

Omerta, kirjanpitäjä

Nautin jatkuvasta oppimisesta ja uusista haasteista. Hymyn tuo huulille erityisesti se, kun tilit täsmäävät täydellisesti.
 
Pro-sentissa minut otettiin lämpimästi vastaan heti alusta alkaen. Tämä työpaikka tarjoaa päivittäin mahdollisuuksia kasvaa ja oppia. Arvostan tässä työyhteisössä erityisesti luottamusta ja sitä, että tulemme kaikki niin hyvin juttuun. Pro-Sentissa olemme kuin pieni perhe!
 
Vapaa-aikani kulutan kuntosalilla hikoillen ja ulkoillen lapseni kanssa. Nämä toimivat hyvin vastapainona työlle!

bottom of page