top of page
Red Leaves

Asiakkaamme

Suositusten kautta päädyin Pro-Sentille ja lämpimästi suosittelen itsekin. On helpottavaa, kun tämän osan omasta elinkeinotoiminnasta voi jättää luotettavien ammattilaisten käsiin. Kirjanpito hoituu nopeasti, kysymyksiin saa vastauksen ja mikä parasta, he ovat aivan ihania ihmisiä. Kiitos yhteistyöstä!

Vitalitas

Keravan siivous- ja huoltopalvelu Oy

Olemme Keravalla toimiva paikallinen perheyritys vuodesta 1994.

”On tärkeää, että yksityisyrittäjällä on tilitoimisto, joka pysyy ajan tasalla olevista asioista mitä tulee yrityksen kirjanpitoon”. Keravan Siivous- & Huoltopalvelu Oy käyttää tilitoimisto Pro-sentti Oy:tä niin pysyy prosentit oikeassa taskussa. ”Tilitoimisto on meidän yritykselle toimiva ratkaisu”. 

Keravan Isännöinti Oy

Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Tilitoimisto Pro-sentin suoraselkäiseen tapaan hoitaa asiakkuuttamme. Ei tarvitse pohtia onko jotain hoitamatta ja apua löytyy aina. Mirkan ammattitaitoinen tiimi pitää asioistamme huolen, ja  me voimme keskittyä omaan työhömme.

Yhteistyössä mallikkaasti mukana aina vuodesta 2012. Helsingin tanssiopisto on perustettu 1696 ja se on maamme laajin ja monipuolisin tanssioppilaitos. Opisto tarjoaa tanssinopetusta pääkaupunkiseudulla lapsille, nuorille ja aikuisille yli 50 eri lajissa.

Leila Sillantaka, Helsingin tanssiopisto.

Helsingin Tanssiopisto

Krannin Tila

Olemme tehneet Pro-sentin kanssa onnistunutta yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Kilpailutuksen, vertailun ja suositusten kautta tehty päätös Pro-sentista osoittautui loistoratkaisuksi. Itse toimin lähiruoka-, juhla- ja kokouspalveluyrittäjänä ja minulle on tärkeää, että kirjanpitopalvelut hoituvat täsmällisesti ja luotettavasti, ja saan lisäksi neuvoja ja ratkaisuja taloushallintoa yrittäjän näkökulmasta sivuaviin arkisiin ongelmatilanteisiin. Sähköisen kirjanpitoaineiston hallinta ja etätyöskentelyn onnistuminen ovat myös tärkeitä. Itse asiassa olemme hoitaneet Pro-sentin luottotyöntekijä Mirkan kanssa kaikki asiat sujuvasti etänä. Olen kokenut myös hyödylliseksi, että tilitoimistosta olen voinut saada asiantuntevan näkökulman taloudellisten tunnuslukujen läpikäyntiin säännöllisesti osana oman liiketoimintani kehittämistä.

Krannin tila Oy, toimitusjohtaja ja lähiruokayrittäjä Anne Lukana.

Viestintäruuti Oy

Viestintä Ruuti Oy aloitti ensin yhden ihmisen toiminimiyrityksenä lokakuussa 2020, ja kirjanpito oli yksi asia, minkä olin päättänyt ulkoistaa joka tapauksessa – se tuntui hommalta, johon oma aika, keskittyminen tai mielenkiinto ei tulisi riittämään. Olen todella tarkka kuitenkin taloudellisista asioista, ja halusin myös, että asioista huolehditaan takuuvarmasti siten, että ne menevät oikein. Etsin hetken aikaa sopivaa kumppania ja kaikki tuntuivat aika kaukaisilta sekä asiat todella hankalilta. Sitten alkuvuodesta 2021 sain suosituksen tilitoimisto Pro-Sentin Mirkasta, ja jo ensimmäisen kerran tavattuamme tiesin, että yritykseni talousasiat ovat hyvissä käsissä! Mirka vastaa pelottomasti kaikkiin tyhmiinkin kysymyksiini, ja neuvoo minua kerta toisensa jälkeen aina joustavasti ja nopeasti sekä kannustaa myös yritykseni tulevaisuuden tavoitteisiin. On todella hienoa, että yritykselleni kaikista tärkeimmissä asioissa on apuna kumppani, johon voin luottaa ihan aina 100 %. Hyvässä kasvuvauhdissa oleva Viestintä Ruuti Oy on saanut tilitoimistosta apua moniin kysymyksiin, ja palvelu on mukautunut aina juuri sen hetkisiin tarpeisiin, mitä milloinkin on käsillä. Yhteistyömme jatkuu varmasti pitkään!

Iso Consulting Oy

ISO Consulting Oy on yhden miehen yritys. Toiminnan tavoitteena on tukea organisaatioiden, johtajien, asiantuntijoiden, myyntihenkilöstön, jne. johtamis-, johtajuus- ja vuorovaikutustaitojen kehittämistä. Toiminta on käytännössä yrityskohtaisia valmennustilaisuuksia, koulutustilaisuuksia, henkilökohtaista
sparrausta ja luentotilaisuuksia. Taustalla ajatus siitä, että hyvä johtajuus ja hyvä vuorovaikutus ovat tuloksellisuuden ja työhyvinvoinnin keskeinen voimavara.
Näin ISO Consulting Oy on perustettu 2017. Yhteistyömme Pro-Sentin kanssa alkoi 2019. Yrittäjän on pystyttävä keskittymään ensisijaisesta siihen, miksi se on olemassa. Tilitoimistosuhde on siinä erittäin merkittävässä asemassa. Pro-Sentin kanssa yhteistyö on toiminut erinomaisesti. Asiat on hoidettu täsmällisesti ja proaktiivisesti. Yhteistyö on sujunut luottamuksellisessa ja iloisen positiivisessa hengessä.
Hetkeäkään ei ole tarvinnut epäillä, etteikö homma olisi hanskassa. Mirkan ja tiimin kanssa on ollut hyvä tehdä töitä. Muutama tuttava on kysäissyt vinkkiä hyvästä tilitoimistosta ja vastaus on ollut helppo. Pro-Senttia
suosittelen erittäin mielelläni!


- Seppo Oksa, Yrittäjä, konsultti

Tarun Torpat

Perustin Tarun Torpat LKV:n 2021. Tämä on kiinteistönvälitysyritys, joka toimii Roof LKV:n alla. Myyn vajaa 70 asuntoa vuodessa sellaisella asenteella, että joka kaupasta jäisi tyytyväisiä asiakkaita. Heti yrityksen perustamisvaiheessa minulle oli selvää, että tarvitsen pätevän ja luotettavan kirjanpitäjän hoitamaan

talousasioita. Pyysin Fb – kavereilta suosituksia ja juttelin useamman tilitoimiston kanssa. Tilitoimisto Pro-sentti Oy nousi minulle heti ykköseksi, koska sieltä koin saavani samanlaista tehokasta ja nopeaa toimintaa, mihin aina itsekin pyrin. Nyt kahden vuoden jälkeen voin todeta, että parempaa valintaa en olisi voinut tehdä! Itse saatan olla useinkin

pihalla kuittien tai laskujen kanssa, mutta yhdellä soitolla tai maililla kirjanpitäjälle kaikki selviää saman tien. Olen ollut super-tyytyväinen Pro-sentin ihmisläheiseen toimintaan ja voin käsi sydämellä suositella heitä muillekin yrityksille.

bottom of page